Ma érkezett a termék, kicsit szkeptikusan álltam hozzá ezt bevallom, mert 3 éve voltam fogorvosi fogfehérítésen (30.000ftért, fájt is… mondjuk hófehér lett) így voltak kérdéseim, de mivel csak 7900ft volt így kipróbáltam. Hát nem csalódtam! Nem drasztikus a javulás (mondjuk nem voltak sárgák a fogaim, de régen fehérebbek voltak), de szemmel látható a különbség. Sok képet csináltunk és nagyon látszik...
Bővebben

Tóth Zsófia, Sándorfalva

Megkaptam a Sonic White szettet és rögtön ki is próbáltam nagyon vártam hogy mi lesz az eredmény és igen észre vehető volt a vâltozás. Nagyon örültem neki és a férjem is. Úgy hogy bevált és biztos hogy használni fogom. A megrendeléskor a megjegyzéshez még írtam hogy a küldemény érkezése előtt kb. fél órával hívjanak föl h legyen itthon valaki. És...
Bővebben

Évi, Szolnok (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Meglehetősen szkeptikus voltam a fogfehérítéssel kapcsolatban, de már az első kipróbálás után látványos javulást vettem észre a fogaimon. Nem csalódtam, amit írtak, az igaz, és a termék egyszerűen csodás! Sajnos képet nem tudok küldeni, mert nem fotóztam le a fogam, hogy milyen volt, illetve milyen lett, de elégedett vagyok vele.
Bővebben

Ágnes, Budapest (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Egy hónapja kezdtem el használni a SonicWhite-ot, és tényleg nagyon jó termék! Egyszerű és viszonylag kényelmes használni, de a mentolos íz nem volt a kedvencem. Nem számítottam ilyen szép eredményre, de a tapasztaltak alapján bárkinek nyugodt szívvel ajánlanám, aki fogfehérítést tervez.
Bővebben

Bécsi Henrietta, Mezőtúr

Megkaptam a csomagot, és már ki is próbáltam a terméket. Nagyon elégedett vagyok vele. Szembetűnő és látványos a különbség. Nem bántam meg, hogy rászántam magam a fogfehérítésre, és a továbbiakban is maradok hű vásárlójuk.
Bővebben

Péter, Oroszlány (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Nagyon elégedett vagyok a termékkel, és napról-napra látom a különbséget, ahogy a matricákat használom.
Bővebben

Éva, Budapest (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Eleinte féltem az otthoni fogfehérítőktől, de kollégái minden kérdésemre készséggel válaszoltak és eloszlatták az aggodalmaimat, ezért gondoltam, teszek egy próbát. Egyáltalán nem bántam meg, hogy kipróbáltam az IceWhite-ot, mert tényleg működik. A barátnőim is gondoltak már fogfehérítésre, nekik is ezt a terméket javasoltam, hiszen tapasztaltam a hatékonyságát.
Bővebben

Kutasi Erika, Budapest

Hófehér ugyan nem lett a fogsorom, de zongorázni lehet a különbséget a kezelés előtti állapothoz képest. Ja, a legjobb az egészben, hogy az Ice White fogfehérítő matricákat hosszú távon is használhatom, hetente, kéthetente egy-egy alkalommal.
Bővebben

Czeglő Tünde, Eger

Én nem hittem eddig a fogfehérítésben. Nagyon sok kétség fűzött hozzá, de végül megrendeltem, és ami azt illeti maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Bővebben

Klau, Sopron (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Nagyon jónak tartom, igazán elégedett vagyok az eredménnyel. Nemcsak szép fehérek lettek a fogaim, de a hatás a mai napig kitart. Ami nagyon jó a termékben, hogy a fogfehérítő matricát kényelmes és egyszerű használni. Annak pedig külön örülök, hogy megúsztam a fogászati fogfehérítést.
Bővebben

Éva, Üröm (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Ha fogfehérítés, akkor SonicWhite! Használatával gyönyörű fehér fogsorom lett! Nagyon büszke vagyok rá! Teljesen ép a fogsorom, nincs tömésem és most is jó állapotban van. De ezek után, hogy most kipróbáltam ezt, s hófehér fogakat csináltam, így még inkább fogok figyelni a fogaim mindennapi mosására! AJÁNLOM!
Bővebben

Ludman Simon, Budapest

Most, hogy idősödik az ember, sajnos el kell fogadni, hogy a fog is elkezd sárgulni, bárhogy is ápolom. Próbálom ezzel a találmánnyal visszahozni a fehérségét a fogamnak. Hát, sajnos olyan már nem lesz, mint fiatalkoromban, de van eredmény, így nagyon örülök ennek a fehérítőnek.
Bővebben

Katona Mária, Kecskemét


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *