IceWhite peroxid-mentes fogfehérítő tapasz használati útmutató


 
Idővel a fogunk besárgul, az étkezés, az italok, a dohányzás és a kor előrehaladtával elszíneződik, veszít csillogásából. Az IceWhite fogfehérítő segítségével visszanyerheti fogai fehér színét, hogy ismét teljes pompájukban ragyogjanak. Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasításokat, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki IceWhite fogfehérítőjéből!

A teljes kezelés során naponta egy alkalommal végezze el a fogfehérítést, összesen 14 napon keresztül. Az IceWhite minden használatakor észrevehető lesz a változás, egészen addig, míg fogai el nem érik teljes fehérségüket.

Használati útmutató:
A fogfehérítés megkezdése előtt mosson fogat. A szélénél fogva húzza le a puha tapaszt a fóliáról. Felhelyezéskor a tapasz zselés oldala nézzen a fog felszíne felé. Tükör segítségével helyezze fel a hosszabb tapaszt a felső, a rövidebb tapaszt pedig az alsó fogsorára. A tapasz egyenes oldalát igazítsa egy vonalba a fog és az íny találkozásával. Finoman nyomkodva igazítsa meg a tapaszt, hogy pontosan illeszkedjen a fogsor vonalához és teljesen rásimuljon a fog felszínére. A tapasz túllógó részét hajtsa a fogsor hátuljára. 30 perc elteltével húzza le a fogsoráról a tapaszokat és dobja ki. A fogsoron maradt zselét öblögetéssel vagy fogkefével távolítsa el fogsoráról.

Gyakori kérdések:
Használható-e műfoggal, pótlással rendelkezőknek? Az IceWhite csak természetes fogak esetében mutat eredményt. Műfogak, pótlások, koronák, tömések színén nem változtat. Meddig tart a fehérítés hatása? Ez mindenkinél változó lehet, de átlagosan 8-12 hónapig. Amennyiben dohányzik, vagy rendszeresen fogyaszt kávét, bort vagy szénsavas üdítőket, úgy fogai ismét besárgulhatnak, de az IceWhite rendszeres használatával megőrizheti fogainak fehérségét. Évente legfeljebb 3 alkalommal végezhető el a 14 napos kezelés. Hány árnyalattal lesznek fehérebbek a fogaim? Az IceWhite fogfehérítés eredménye minden esetben látható. A fehérítés mértéke függ attól, hogy milyen mértékben vannak elszíneződve a fogai, mi okozta a fogak elszíneződését, és mióta van a fogsora a jelenlegi mértékben elszíneződve, mennyire vastag a fogzománca. Ami biztos, hogy már az első kezelést követően is jelentős változást fog tapasztalni, ami ezután csak továbbfokozódik az IceWhite rendszeres használatával. Fáj a kezelés? Egyáltalán nem. Az IceWhite használata semmilyen fájdalommal nem jár, bár esetenként a fogai érzékenyebbek lehetnek, azonban ez pár nap után meg is szűnik.

Figyelmeztetés:
Tartsa az IceWhite fogfehérítőt hűvös, száraz helyen, ne tegye ki közvetlen napfénynek. A termék használata után ne rágógumizzon, amíg száját alaposan ki nem öblítette. A használati utasításban feltüntetett periódusnál hosszabb ideig csak fogorvos ajánlásával és felügyelete alatt használja. Az IceWhite fogfehérítő szettet minden körülmények között a leírásban szereplőknek megfelelően használja! Az IceWhite fogfehérítő kizárólag kozmetikai célokra használható és nem minősül gyógyszernek vagy gyógyhatású készítménynek. A termék használata nem ajánlott azoknak akik fogszabályozót hordanak, fogínybetegségben szenvednek, akiknek a foga vagy a fogínye hajlamos a túlérzékenységre, akik fogszuvasodásban szenvednek, akik fogínye frissen operált, akiknek foggyökér vagy állkapocs problémáik vannak, akiknek allergiájuk van a termék bármely összetevőjével szemben. A fenti esetekben konzultáljon fogorvosával! Ne használja a terméket terhesség ideje alatt. A fehérítés ideje alatt kerülje a dohányzást és az erősen színező hatású termékek fogyasztását (pl. kávé, intenzív színű gyümölcsök, gyümölcslevek, szénsavas üdítők, tea). A terméket tartsa távol a gyerekektől! A termék 12 éves kor alatt csak fogorvosi javaslatra használható. Amennyiben a termék a szemébe kerül, bő vízzel azonnal mossa ki. Az IceWhite fogfehérítő kifejlesztése alatt semmilyen állatkísérletet nem hajtottak végre.

Összetevők:
GLYCERIN, AQUA, CELLULOSE GUM, SODIUM CHLORITE, EDTA, CITRIC ACID, D,L-MENTHOL

Forgalmazza: RIKO Europe Kft., 1126 Budapest, Beethoven u. 2. A. ép. 2. em. 3.
Gyártási hely: Kína
VISSZA A TERMÉKOLDALRA