Mi a különbség az OTTHONIFOGFEHÉRÍTÉS.hu termékei és a fogorvosi rendelőkben elérhető fogfehérítő eljárások között?


Amire a speciális fehérítő fogkrémek képesek, az a fizikai fehérítés. Ez annyit jelent, hogy a fogfelszínen keletkezett elszíneződések csökkentésére talán alkalmasak, de a fogak eredeti színén túlmutató fehérítésre biztosan nem. Cégünk otthoni fogfehérítő termékcsaládja ellenben bárki saját, eredeti, genetikailag meghatározott fogszínét is képes megváltoztatni, kivilágosítani. Még akkor is, ha ez inkább sárgás, mint hófehér. Mi azt szeretnénk, hogy mindenkinek vakítóan fehér mosolya legyen!
Ha házilag végzem a fogfehérítést, hány árnyalattal lesz majd fehérebb a fogam a kezelés után?

100%-os hatékonyságot nyújtanak fogfehérítő termékeink, de a fehérítés mértéke egyénenként változhat, ami annyit jelent, hogy átlagosan 4-5 árnyalatnyi világosodásra számíthatsz. Az otthoni fogfehérítés csupán 1-2 árnyalattal marad el a szakrendelőkben végzett fogfehérítési eljárásoktól.

Mi módosíthatja a fehérítés eredményességét?

Személyfüggő, hogy mióta és milyen mértékben színeződött el a fogsorod. Az is fontos kérdés, hogy mennyire vastag a fogzománcod, és hogy mi a legfőbb oka annak, hogy fogaid már nem olyan fehérek. Mindenesetre biztos lehetsz abban, hogy már az első kezelés után látni fogod a szembeötlő változást, mely fogfehérítő termékeink rendszeres használata nyomán csak egyre látványosabb lesz.

Miben különbözik a fogászati rendelőkben és a fogfehérítő termékeinkkel otthon végzett fogfehérítés?

Otthoni fogfehérítő termékeink és a rendelőkben használt fogfehérítő eljárások hatóanyaga végeredményben azonos. Az eredmény tehát alapvetően mindkét eljárás során hasonlóan látványos. Az apró különbség elsősorban ott van, hogy a fogászati rendelőkben használt eljárások során nagyobb koncentrátumban van jelen a hatóanyag, mely ilyen módon még tovább tudja fokozni a fogak fehérségét. A fogfehérítés házilag kissé alacsonyabb koncentrációjú hatóanyaggal történik.

Miért válasszam az OTTHONIFOGFEHÉRÍTÉS.hu termékeit, ha fogászaton is kérhetek fogfehérítést?

Nem akarunk mindenáron meggyőzni, mert a számok úgyis helyettünk beszélnek. 40 ezer forinttól indulnak a fogorvosi rendelőkben végzett fogfehérítő eljárások, és akár 150 ezer forintig is terjedhetnek. A mi fogfehérítő készítményeinkkel viszont már 7.900 forintért vakítóan fehér mosolyod lehet. Ráadásul 100%-os eredménygaranciát is adunk otthoni fogfehérítő termékeinkre.

Fájdalmat fogok érezni a fogfehérítés során vagy a kezelés után?

Nem. Emiatt egy cseppet se aggódj, mert fogfehérítőink használata teljesen fájdalommentes, semmilyen kellemetlenséggel nem jár. Néha, különleges esetekben előfordul, hogy valakinek a fogai átmenetileg kissé érzékenyebbé válhatnak, de ez az érzet egy napon belül maradéktalanul elmúlik. Peroxid-mentes fogfehérítő termékeink teljes biztonsággal használhatóak, CE jelöléssel és CPNP regisztrációval is rendelkeznek, így mindenben eleget tesznek a szigorú EU szabályozásnak.

Mennyire tartós a kezelés hatása?

Átlagosan 8-12 hónapig lesz látványosan fehérebb a fogsorod, mint korábban. Természetesen a fogfehérítő kezelést megismételheted később rendszeresen. A tartósság személyfüggő is, a cigaretta, a gyakori kávézás, a rendszeres kólaivás sajnos hozzájárul, hogy fogaidnak előbb legyen újra szükségük fogfehérítésre.

Szabad-e cigarettázni az otthoni fogfehérítő kezelés alatt és után?

Közvetlenül a házilagos fogfehérítés előtt és után semmiképpen nem szabad dohányoznod. Az otthoni fogfehérítés megkezdése előtt egy órával már ne gyújts rá, és a kezelést követően lehetőleg 12 óráig még mellőzd a cigarettát!

Van-e bármilyen más ellenjavallat, amire oda kell figyelnem a kezelés idején?

Igen! Azt javasoljuk, hogy se kávét, se teát, se egyéb erős színű ételt/italt ne fogyassz a fogfehérítő kezelés előtt és után 12 órán keresztül. Különben nem jelent problémát sem a kávézás, sem a teázás, de ebben a szűk idősávban hagyd ki mindkettőt, mert a kezelés eredményét gyengítheti.

Korona/kerámiahéj/fogpótlás esetében is fehérebb színt kapok?

Sajnos nem! Termékeink a természetes fogakra lettek kifejlesztve, azok színét képesek fehéríteni, fogpótlásokra, műfogakra, tömésekre nem hatnak. Ha a tömött, pótolt fogak nincsenek szembetűnő helyen, a pótlás színe fehérebb a fogak színénél, vagy a pótlás nem a fog külső ívén helyezkedik el, úgy minden további nélkül használhatod a fogfehérítőt, ugyanis a pótlásokra, tömésekre semmilyen káros hatással nincsen.

Mit jelent a 100%-os eredménygarancia?
A fog sajátosságaitól függően bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egynél több kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Ez ritkán fordul elő, de amennyiben a Te esetedben az első szett használata nem hozna változást, úgy a következő kezeléshez szükséges szettet ingyen biztosítjuk számodra. Ehhez nem kell mást tenned, mint lefotózni a fogaidat a kezelés előtt és után, a képeket pedig elküldeni nekünk. Amennyiben nem tapasztalni javulást a fogaid színét illetően, úgy az újabb szettet már postázzuk is, mégpedig ingyenesen.
Nem találtál választ? Írj nekünk, és örömmel válaszolunk kérdéseidre!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet