Meglehetősen szkeptikus voltam a fogfehérítéssel kapcsolatban, de már az első kipróbálás után látványos javulást vettem észre a fogaimon. Nem csalódtam, amit írtak, az igaz, és a termék egyszerűen csodás! Sajnos képet nem tudok küldeni, mert nem fotóztam le a fogam, hogy milyen volt, illetve milyen lett, de elégedett vagyok vele.
Bővebben

Ágnes, Budapest (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Egy hónapja kezdtem el használni a SonicWhite-ot, és tényleg nagyon jó termék! Egyszerű és viszonylag kényelmes használni, de a mentolos íz nem volt a kedvencem. Nem számítottam ilyen szép eredményre, de a tapasztaltak alapján bárkinek nyugodt szívvel ajánlanám, aki fogfehérítést tervez.
Bővebben

Bécsi Henrietta, Mezőtúr

Megkaptam a csomagot, és már ki is próbáltam a terméket. Nagyon elégedett vagyok vele. Szembetűnő és látványos a különbség. Nem bántam meg, hogy rászántam magam a fogfehérítésre, és a továbbiakban is maradok hű vásárlójuk.
Bővebben

Péter, Oroszlány (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Nagyon elégedett vagyok a termékkel, és napról-napra látom a különbséget, ahogy a matricákat használom.
Bővebben

Éva, Budapest (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Eleinte féltem az otthoni fogfehérítőktől, de kollégái minden kérdésemre készséggel válaszoltak és eloszlatták az aggodalmaimat, ezért gondoltam, teszek egy próbát. Egyáltalán nem bántam meg, hogy kipróbáltam az IceWhite-ot, mert tényleg működik. A barátnőim is gondoltak már fogfehérítésre, nekik is ezt a terméket javasoltam, hiszen tapasztaltam a hatékonyságát.
Bővebben

Kutasi Erika, Budapest

Hófehér ugyan nem lett a fogsorom, de zongorázni lehet a különbséget a kezelés előtti állapothoz képest. Ja, a legjobb az egészben, hogy az Ice White fogfehérítő matricákat hosszú távon is használhatom, hetente, kéthetente egy-egy alkalommal.
Bővebben

Czeglő Tünde, Eger

Én nem hittem eddig a fogfehérítésben. Nagyon sok kétség fűzött hozzá, de végül megrendeltem, és ami azt illeti maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Bővebben

Klau, Sopron (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Nagyon jónak tartom, igazán elégedett vagyok az eredménnyel. Nemcsak szép fehérek lettek a fogaim, de a hatás a mai napig kitart. Ami nagyon jó a termékben, hogy a fogfehérítő matricát kényelmes és egyszerű használni. Annak pedig külön örülök, hogy megúsztam a fogászati fogfehérítést.
Bővebben

Éva, Üröm (Vásárlónk anonim kíván maradni, így teljes nevét nem közöljük)

Ha fogfehérítés, akkor SonicWhite! Használatával gyönyörű fehér fogsorom lett! Nagyon büszke vagyok rá! Teljesen ép a fogsorom, nincs tömésem és most is jó állapotban van. De ezek után, hogy most kipróbáltam ezt, s hófehér fogakat csináltam, így még inkább fogok figyelni a fogaim mindennapi mosására! AJÁNLOM!
Bővebben

Ludman Simon, Budapest

Most, hogy idősödik az ember, sajnos el kell fogadni, hogy a fog is elkezd sárgulni, bárhogy is ápolom. Próbálom ezzel a találmánnyal visszahozni a fehérségét a fogamnak. Hát, sajnos olyan már nem lesz, mint fiatalkoromban, de van eredmény, így nagyon örülök ennek a fehérítőnek.
Bővebben

Katona Mária, Kecskemét

Örülök, hogy végül a webshopukban vásároltam, mert tényleg látványos a változás! Sokkal szebbnek, ápoltabbnak érzem magam, mint a fogfehérítés megkezdése előtt. Nem is kell annál nagyobb dicséret, mint hogy már a második szettemet rendeltem meg a héten.
Bővebben

Hosszú Márton, Tata

Az első használat után nem igazán láttunk változást, ami miatt kicsit el is keseredtünk, de legnagyobb meglepetésünkre másnap reggelre már szemmel láthatóan szebbek lettek a fogaink, és ez tovább javult, ahányszor csak használtuk.
Bővebben

Strejk Ádám, Miskolc


Vélemény írása

Email címed nem jelenítjük meg. A kötelező mezőket csillaggal jelöltük *